Teràpia i acompanyament pedagògic.

El lloc on creixem i no sols envellim.

Acompanyament pedagògic a famílies i professionals.

L’educació té tant de meravellosa com d’esgotadora; tant si és familiar com si és professional. Els valors es reajusten i reafirmen constantment. A vegades trobem esquerdes i excepcions en la pràctica que ens fan sentir frustració i dubtes personals i professionals. En moltes ocasions necessitem el suport d’un grup de persones que visquin el nostre mateix moment vital i poder-lo compartir. En altres moments necessitem una professional que ens escolti i ens guiï amb noves perspectives.

Sóc l’AINHOA ANSOLEAGA AYALA porto 13 anys d’experiència com a pedagoga i terapeuta gestalt acompanyant processos de canvi. Des del 2012 sóc la pedagoga de l’escola infantil 0-3 Els Molins de Sencelles a Mallorca. Estic especialitzada en famílies en processos de criança i professionals de l’educació, en processos de canvi de paradigma educatiu.  

Com a mare, educadora i formadora de docents porto anys experimentant les dificultats i alegries que es viuen en la pràctica de l’acompanyament educatiu. Aquesta experiència  i coneixement professional i personal ho poso al teu servei a la consulta. Vine a nodrir-te’n!

Trobaràs suport i assessorament professional, a través de la pedagogia respectuosa, transitant les llums i les ombres de la maternitat i la paternitat. Així com les paradoxes i les frustracions del personal professional de l'educació.

DIRIGIT A :

Famílies en processos de criança.

Les famílies que acudeixen a la meva consulta solen portar dubtes sobre les rebequeries, gestió de limitis, lactància, diferents nivells d’agressivitat, dificultat per a entendre a la sogra o la pròpia mare… sexualitat, dols. Passar de parella a família porta reestructuració i la construcció de nous codis de comunicació i coordinació familiar i a la meva consulta us puc acompanyar en aquest procés.

Docents en processos de revisió professional i canvi de paradigma educatiu.

Com a professional t’ofereixo un lloc de supervisió de casos i gestió del canvi de paradigma educatiu. També és comú que les persones que acudeixen a la meva consulta desitgen aplicar unes certes mesures educatives i tenen dubtes de com implementar-les. Solc acompanyar desavinences entre persones d’un mateix claustre i dotar d’eines per a la convivència i col·laboració mútua.

CONSULTA PRESENCIAL.

En un espai càlid, harmònic i amb molta llum a Sencelles, Mallorca.

CONSULTA ONLINE.

Consulta ONLINE per videoconferència.

Vull més informació.