Horaris

El centre obre les seves portes a les 7:30h per acompanyar als infants a les 7:30h i les tanca  a les 16h. A partir de les 16h es donen diferents activitats per enfortir les capacitats parentals.

Escola Matinera: De 7:30h a 9h

Aquest espai, pensat per aquelles famílies que necessiten conciliar el seu horari d’entrada a la feina, és un espai tranquil d’acollida a on l’infant pot descansar, berenar de fruita o jugar amb les diferents propostes que es trobarà a l’espai.

Menjador: A partir de les 12h

El menjador és un servei opcional, recomanable per tot el que envolta a aquest moment. Un esdeveniment quotidià ple d’aprenentatges, sensorialitat i nutritivament molt cuidat. Comença a les 12h però és el grup d’infants el que marcarà el ritme d’aquest moment, des de la higiene de mans, el posar taula i servir-se el plat per poder gaudir d’una estona en comunitat. Per saber més del moment d’alimentació trobareu la informació al Projecte Educatiu.

Servei Educatiu: De 9h a 13h

Tot i que qualsevol moment en el centre és considerat com a una oportunitat educativa, és la franja horària que utilitzaran totes les famílies i se li denomina així. A l’escoleta Els Molins la flexibilitat horària, dins els marges establerts, és un dels nostres trets d’identitat, els ritmes dels infants són lents i les necessitats de les famílies molt variables, així que si en lloc de les 9h arribeu més tard, no és cap inconvenient.

Espais Familiars: Dimecres de 16:30h a 18:30h

Més informació a Acompanyament Familiar.

Cicle de Xerrades sobre criança respectuosa: Cada darrer dijos de mes de 17h a 18:30h

Més informació a Acompanyament Familiar.

Espai de Joc: De 13h a 14h

Un espai pensat per aquelles famílies que han de conciliar l’horari de sortida del seu infant amb el del germà o germana que estigui escolaritzat/da a altre centre i acaba a les 14h. També per aquelles famílies que acaben la feina a la 13h i no arriben fins més tard.

Espai de Joc: De 13h a 16h

Els infants poden romandre al centre fins les 16h, durant aquest temps dinen, descansen, juguen als espais amb propostes adequades, escolten contes i cançons, berenen i poc a poc van arribant les darreres famílies fins que es tanquen les portes.